Aanslag gevel

Soorten aanslag op uw gevel

Aanslag op uw gevel kunnen wit, zwart of geel zijn.

Witte aanslag

Witte aanslag (uitbloei) kan ten alle tijden optreden maar komt vaak voor bij nieuwbouw. Onder andere kalkaanslag, zout uitbloei en salpeter zijn onder de noemer witte aanslag te noemen. Deze soorten zijn het gevolg van een chemisch proces in de stenen, het voegwerk en de metselmortel. De gebruikte materialen en de weersomstandigheden waarin deze verwerkt zijn bepalen de mate van aanslag.

Zwarte aanslag

Zwarte aanslag komt meestal door luchtvervuiling die zich af zet tegen uw gevel. Met name bij schoorstenen en gevels op het westen is dit een veel voorkomende vervuiling. Zwarte aanslag op uw gevel kan met gevelreiniging goed worden gereinigd.

Gele aanslag

????

Door de gevel middels stoom cleanen te reinigen wordt een goed stralend resultaat behaald. Als de aanslag al te lang op de gevel zit zullen we deze bestrijden met natstralen.

Voorkomen van aanslag op uw gevel

Het belangrijk om de gevels na het reinigen een behandeling te geven ter voorkoming van nieuwe aanhechting. Voordelig Dak en Gevels Reinigen raadt u aan gebruik te maken van product x zodat u maximaal kunt genieten van uw gereinigde gevels. Na het impregneren van uw gevel kunt u er weer jaren tegenaan.

Vraag direct je gratis offerte aan