Projecten Voordelig Dak en Gevels reinigen

Voordelig Daken Gevels Reinigen is gespecialiseerd in het reinigen van dak en gevel. Ons team bestaat uit gekwalificeerde dak en gevel reinigers welke met de laatste technieken op reinigingsgebied werken. De reinigers van Voordelig Daken Gevels Reinigen zijn VCA (VOL) gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met temperatuur en bar variatie. Door het inzetten van de juiste materialen, temperatuur en bar besparen we enorm veel tijd en kosten. Onze dak- en gevelreinigers adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Impressie van enkele dak- en gevelreiniging projecten

Wij werken uitsluitend met premium producten

Snel een stralend resultaat

De gemiddelde werkdruk zal tussen de 125 en 250 bar liggen en tussen de 60º en 150º stoom. Hierdoor zal vuil zowel van het oppervlak worden verwijderd alsmede de directe ondergrond.

Milieuvriendelijk

Doordat wij met zowel een gemiddelde werkdruk van 125 en 250 bar werken en gebruikmaken van tussen de 60º en 150º stoom hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken. Hierdoor wordt het milieu niet onnodig belast en zal dit geen enkel gezondheidsrisico met zich mee brengen.

Alleen de beste producten

Als er toch gebruik gemaakt moet worden van reinigingsmiddelen of impregneermiddel zijn deze altijd op waterbasis.

Vraag direct je gratis offerte aan