Gevel reinigen

Gevel reinigen hoe werkt het?

Onder hoge druk (water, lucht of een combinatie) worden enkele millimeters van uw gevelstenen verwijdert en hiermee verdwijnt de vervuiling. We gebruiken hiervoor professionele reinigers van Nilfisk of als de ondergrond en mate van bevuiling zeer matig is, maken we gebruik van Torbo reinigers.

Na de gevelreiniging adviseert Voordelig Dak en Gevel reinigen om uw stralende gevel te impregneren waardoor uw gevel goed beschermd is tegen vocht.

Gevel reinigen wat zijn de voordelen?

Door het reinigen van uw gevel krijgt u weer een goede uitstraling van uw gevel. Omdat vuil wordt verwijderd van de gevel, verlengd u hiermee ook de levensduur van uw gevel.

  • Waardevermeerdering van uw pand
  • Vochtproblemen voorkomen
  • Een stralend resultaat
  • Milieuvriendelijk

Welk type reiniging is voor mijn project de juiste keuze?

Gevelreiniging kan op 3 manieren worden gedaan. Afhankelijk van het soort materiaal van uw gevel en de mate van vervuiling kunnen we bepalen welk type reiniging we gebruiken.

Gevel industrieel stoomcleanen

Stoomcleanen is de meest gangbare vorm van gevelreiniging, geschikt voor lichte vervuiling zoals mos en algen. Hierbij wordt water verhit tussen de 60º en 150º en onder hoge druk (tussen 125 en 250 bar) tegen de gevel aangespoten.

Natstraal technieken

Voor zwaardere vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen. Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw gevel. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw gevel afgepoetst. Samen met het water en straalmiddel spoelt de vervuiling weg.

Biologisch reinigen

Bij Biologisch reinigen gebruiken we stoom in combinatie met een reinigingsmiddel. Hierdoor is het mogelijk om matige vervuiling te verwijderen, zoals verfresten of lichte roetaanslag.

Waarom Voordelig Daken Gevel Reinigen

Voordelig Daken Gevel Reinigen zit niet gevestigd in een duur bedrijfspand en heeft nauwelijks overhead kosten, hierdoor kunnen wij in vrijwel alle gevallen goedkoper reinigen dan onze collega’s. Daarnaast hebben wij onze eigen schaarliften. U als opdrachtgever profiteert hier van mee!

Voordelig Daken Gevel Reinigen heeft uitsluitend bekwame reinigers in dienst en werkt met de beste materialen dit scheelt enorm veel tijd.

Voordelig Daken Gevel Reinigen denkt graag met u mee, zowel wij als u zijn er bij gebaat reinigen snel, professioneel, efficiënt, kundig, voordelig en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Dit bespaard onnodige kosten en tijd op reinigingsopdrachten

Vraag direct je gratis offerte aan