Dak reinigen

Dak reinigen hoe werkt het?

Het dak zal milieubesparend gereinigd worden d.m.v. een door brandstof aangedreven hogedrukreiniger en benodigde vuilvrezen. Deze worden afhankelijk van de vervuiling en ondergronden ter plaatse bepaald en ingezet.

Dak reinigen wat zijn de voordelen?

Door het reinigen van uw dak krijgt u weer een goede uitstraling van uw dak. Omdat vuil wordt verwijderd van het dak, verlengd u hiermee ook de levensduur van uw dak.

  • Waardevermeerdering van uw pand
  • Vochtproblemen voorkomen
  • Een stralend resultaat
  • Milieuvriendelijk

Welk type reiniging is voor mijn project de juiste keuze?

Dak reiniging kan op 3 manieren worden gedaan. Afhankelijk van het soort dak en de mate van vervuiling kunnen we bepalen welk type reiniging we gebruiken.

Dak industrieel stoomcleanen

Stoomcleanen is de meest gangbare vorm van dak reiniging, geschikt voor lichte vervuiling zoals mos en algen. Hierbij wordt water verhit tussen de 60º en 150º en onder hoge druk (tussen 125 en 250 bar) tegen de gevel aangespoten.

Natstraal technieken

Voor zwaardere vervuiling zoals zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw dak te stralen. Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw dak. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw dak afgepoetst. Samen met het water en straalmiddel spoelt de vervuiling weg.

Biologisch reinigen

Bij Biologisch reinigen gebruiken we stoom in combinatie met een reinigingsmiddel. Hierdoor is het mogelijk om matige vervuiling te verwijderen, zoals verfresten of lichte roetaanslag.

Waarom Voordelig Daken Gevel Reinigen

Voordelig Daken Gevel Reinigen zit niet gevestigd in een duur bedrijfspand en heeft nauwelijks overhead kosten, hierdoor kunnen wij in vrijwel alle gevallen goedkoper reinigen dan onze collega’s. Daarnaast hebben wij onze eigen schaarliften. U als opdrachtgever profiteert hier van mee!

Voordelig Daken Gevel Reinigen heeft uitsluitend bekwame reinigers in dienst en werkt met de beste materialen dit scheelt enorm veel tijd.

Voordelig Daken Gevel Reinigen denkt graag met u mee, zowel wij als u zijn er bij gebaat reinigen snel, professioneel, efficiënt, kundig, voordelig en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Dit bespaard onnodige kosten en tijd op reinigingsopdrachten

Vraag direct je gratis offerte aan