Dak impregneren

Dak impregneren hoe werkt het?

Het dak zal milieubesparend geïmpregneerd worden d.m.v. het aanbrengen van een watergedragen hydrofobeermiddel dat op de dakpannen wordt gespoten en dit zorgt voor een beschermende laag. Het impregneermiddel trekt zich in de dakpannen waardoor deze beschermt worden tegen vocht en vuil. Voordat uw dak geïmpregneerd wordt moet het dak voldoende gereinigd zijn om effect te kunnen hebben. Daarvoor zullen we eerst uw dak reinigen alvorens wij het dak kunnen impregneren.

Dak impregneren wat zijn de voordelen?

Door het impregneren van uw dak krijgt u weer een goede bescherming van uw dak. Dit voorkomt de meest voorkomende problemen.

  • Vochtproblemen voorkomen
  • Milieuvriendelijk

Waarom Voordelig Daken Gevel Reinigen

Voordelig Daken Gevel Reinigen zit niet gevestigd in een duur bedrijfspand en heeft nauwelijks overhead kosten, hierdoor kunnen wij in vrijwel alle gevallen goedkoper reinigen dan onze collega’s. Daarnaast hebben wij onze eigen schaarliften. U als opdrachtgever profiteert hier van mee!

Voordelig Daken Gevel Reinigen heeft uitsluitend bekwame reinigers in dienst en werkt met de beste materialen dit scheelt enorm veel tijd.

Voordelig Daken Gevel Reinigen denkt graag met u mee, zowel wij als u zijn er bij gebaat reinigen snel, professioneel, efficiënt, kundig, voordelig en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Dit bespaard onnodige kosten en tijd op reinigingsopdrachten

Vraag direct je gratis offerte aan