Dak coaten

Dak coaten hoe werkt het?

Het dak zal milieubesparend gecoat worden d.m.v. het aanbrengen van een middel dat op de dakpannen wordt gespoten en dit zorgt voor een beschermende laag. Het impregneermiddel trekt zich in de dakpannen waardoor deze beschermt worden tegen vocht en vuil. Het verschil met uw dak impregneren is dat er bij coating een nieuwe kleur aan het middel toegevoegd wordt. Zo kunt u uw dak in 1 keer zowel beschermen als van een nieuwe kleur voorzien. Kijk voor meer informatie op Voordelig Latex Spuiten

Dak coaten wat zijn de voordelen?

Door het coaten van uw dak krijgt u weer een goede bescherming van uw dak. Dit voorkomt de meest voorkomende problemen. En krijgt uw dak een nieuwe kleur wat een stralend nieuw resultaat geeft.

  • Vochtproblemen voorkomen
  • Nieuwe kleur van uw dak
  • Milieuvriendelijk

Waarom Voordelig Daken Gevel Reinigen

Voordelig Daken Gevel Reinigen zit niet gevestigd in een duur bedrijfspand en heeft nauwelijks overhead kosten, hierdoor kunnen wij in vrijwel alle gevallen goedkoper reinigen dan onze collega’s. Daarnaast hebben wij onze eigen schaarliften. U als opdrachtgever profiteert hier van mee!

Voordelig Daken Gevel Reinigen heeft uitsluitend bekwame reinigers in dienst en werkt met de beste materialen dit scheelt enorm veel tijd.

Voordelig Daken Gevel Reinigen denkt graag met u mee, zowel wij als u zijn er bij gebaat reinigen snel, professioneel, efficiënt, kundig, voordelig en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Dit bespaard onnodige kosten en tijd op reinigingsopdrachten

Vraag direct je gratis offerte aan