Diensten Voordelig Dak en Gevels Reinigen

Daken kunnen na verloop van tijd last hebben van groene en / of zwarte vlekken, het gevolg van schimmel, ophoping van mosmeeldauw, algen- of verkeersvervuiling. Door deze lelijke vlekken te verwijderen, kunt u het uiterlijk van uw huis drastisch verbeteren en de uitstraling van uw huis vergroten. We reinigen deze gebieden met professionele telescopische reinigingsapparatuur, water en oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor een lage impact op het milieu, die effectief de buitenkant van huizen en bedrijven kunnen reinigen.

Gevelreiniging is uiterst belangrijk voor elke gebouweigenaar. De gevel vertegenwoordigt het bedrijf voor het publiek. En als particulier eigenaar wil je het beste om je huis waardevol te behouden. Een schone gevel laat duidelijk zien hoe de staat is. Dit is dan ook het ideale moment om Voordelig Daken Gevels Reinigen de gevel te laten beschermen tegen inlatend vocht door de gevel te impregneren. Als er gebieden zijn die moeten worden gerepareerd, zijn de plekken ook gemakkelijker te vinden vanaf een schone gevel.

Wat kan Voordelig Dak en Gevels Reinigen voor uw project betekenen

Terras reinigen

Door het reinigen van uw terras krijgt u weer een goede uitstraling van uw terras. Onder hoge druk (water, lucht of een combinatie) worden enkele millimeters van uw terras verwijdert en hiermee verdwijnt de vervuiling.

Zonnepanelen reinigen

Door het reinigen van uw zonnepanelen krijgt u weer het rendement dat aan u beloofd is. Het jaarlijks schoonmaken van zonnepanelen levert u een extra rendement van 3% op.

Graffiti verwijderen

Door het verwijderen van de graffiti van uw gevel krijgt u weer een goede uitstraling van uw gevel. Omdat graffiti wordt verwijderd van de gevel, voorkomt u ook dat er meer graffiti wordt aangebracht op uw gevel.

Gevel coaten

Door het coaten van uw gevel krijgt u weer een goede bescherming van uw gevel. Dit voorkomt de meest voorkomende problemen. En krijgt uw gevel een nieuwe kleur wat een stralend nieuw resultaat geeft.

Dak impregneren

Door het impregneren van uw dak krijgt u weer een goede bescherming van uw dak. Dit voorkomt de meest voorkomende problemen.

Gevel reinigen

Door het reinigen van uw gevel krijgt u weer een goede uitstraling van uw gevel. Omdat vuil wordt verwijderd van de gevel, verlengd u hiermee ook de levensduur van uw gevel.

Dak reinigen

Door het reinigen van uw dak krijgt u weer een goede uitstraling van uw dak. Omdat vuil wordt verwijderd van het dak, verlengd u hiermee ook de levensduur van uw dak.

Gevel impregneren

Door het impregneren van uw gevel krijgt uw gevel bescherming tegen allerlei vervelende narigheden.

Dak coaten

Milieubesparend wordt uw dak gecoat d.m.v. het aanbrengen van impregneermiddel dat op de dakpannen wordt gespoten en dit zorgt voor een beschermende laag.

Schoon met druk

De gemiddelde werkdruk zal tussen de 125 en 250 bar liggen en tussen de 60º en 150º stoom. Hierdoor zal vuil zowel van het oppervlak worden verwijderd alsmede de directe ondergrond.

100% milieuvriendelijk

Doordat wij met zowel een gemiddelde werkdruk van 125 en 250 bar werken en gebruikmaken van tussen de 60º en 150º stoom hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken. Hierdoor wordt het milieu niet onnodig belast en zal dit geen enkel gezondheidsrisico met zich mee brengen.

Vraag direct je gratis offerte aan